Αναζήτησε τώρα

Αναζήτηση

Τοποθεσία Παραλαβής
Ημ.Παραλαβής Ωρα Παραλαβής
:
Τοποθεσία Παράδοσης
Ημ.Παράδοσης Ωρα Παραλαβής
:
Κατηγορία Αυτοκινήτου:

Η εταιρεία μας

 

05Η CARENT  είναι μία καινούργια και σύγχρονη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που ιδρύθηκε στην Κέρκυρα το 2014. Οι άνθρωποί της έχουν μεγάλη προϋπηρεσία και εμπειρία τον  χώρο  του εμπορίου αυτοκινήτων, των  τουριστικών επιχειρήσεων και ειδικά στο συγκεκριμένο αντικείμενο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων, μιας και βρίσκονται σε αυτό  και το υπηρετούν τα τελευταία 35 χρόνια!!  και συγκεκριμένα από το 1982.

Η γνώση, η τεχνογνωσία  και η εμπειρία που αποκτήθηκε όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια, όπως ήταν  φυσικό, έδρασαν καταλυτικά στην ίδρυση και στην μετέπειτα  καθημερινή λειτουργία με τις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές της CARENT. Αυτό  δε σε συνδυασμό με σωστές επιλογές και σοβαρές επενδύσεις έδωσε  ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα  στην εταιρεία! 

Η εταιρεία βασίζεται στην υψηλού επιπέδου ποιότητα των παρεχόμενων  υπηρεσιών προς τους πελάτες της, τους οποίους   σέβεται και εκτιμάει ιδιαίτερα. Εστιάζει  καθημερινά το ενδιαφέρον της σε αυτούς, για το πώς μπορεί να τους εξυπηρετήσει και ικανοποιήσει καλύτερα. Προσπαθεί να  βοηθήσει και να  βρει  λύσεις σε οποιασδήποτε φύσεως τυχόν πρόβλημα   προκύπτει σε αυτούς κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Κέρκυρα. Οι σχέσεις μας με τους πελάτες μας σφυρηλατούνται και αναπτύσσονται  συνεχώς και καθημερινά μαζί τους. Μέσω της δουλείας μας  δεν κάνουμε απλά νέους πελάτες. Κάνουμε  νέους φίλους και χτίζουμε γέφυρες  φιλίας που κρατούν γερά στην διάρκεια του χρόνου για πάντα! Δεν είναι παράξενο και καθόλου τυχαίο που κάθε χρόνο στην δουλειά μας  έχουμε πολλούς επαναλαμβανόμενους πελάτες οι οποίοι μας τιμούν ξανά και ξανά!

Η  CARENT  λειτουργεί για ενοικίαση, έναν με μεγάλη εμπειρία  επιλεγμένο στόλο, από τα τελευταία μοντέλα των καλύτερων κατασκευαστών αυτοκινήτων, όλων των τύπων,  τα οποία είναι κατάλληλα προσαρμοσμένα και ταιριάζουν απόλυτα στις κυκλοφοριακές ιδιαιτερότητες  του νησιού. Μπορούν να καλύψουν πλήρως  κάθε ανάγκη και επιθυμία, από τον μοναχικό τουρίστα ταξιδιώτη ή επιχειρηματία, μέχρι και  πολυμελείς οικογένειες ή γκρουπ. Όλα τα αυτοκίνητα είναι προσεγμένα και σε καθημερινή βάση ελεγμένα τεχνικά, μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια έτσι ώστε να πληρούν όλα τα υψηλά στάνταρτ και  να παρέχουν την μεγαλύτερη δυνατή άνεση και ασφάλεια στους επιβάτες τους!

Η επιλογή των συνεργαζόμενων με την CARENT  ασφαλιστικών εταιρειών γίνεται πάντοτε με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, έτσι ώστε σε οποιαδήποτε περίπτωση και αν χρειαστούν, να μπορούν να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα και να  ανταπεξέλθουν πλήρως με σοβαρότητα και συνέπεια, καλύπτοντας πλήρως   την εταιρεία και τους πελάτες της. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί προσφέρει στους πελάτες, ησυχία, ανεμελιά  και γαλήνη κατά την διάρκεια της ενοικίασης αυτοκινήτου στις διακοπές τους στην Κέρκυρα.  

Ευχαριστούμε πολύ που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας,  ελπίζουμε να σας δώσαμε σωστά και σε μεγάλο βαθμό όλες τις πληροφορίες που θα θέλατε για την εταιρεία μας.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για μας να  σας ακούσουμε  στο μέλλον!

 

CARENT ενοικιάσεις αυτοκινήτων     Κέρκυρα - Ελλάς

Τηλ:(+30)2663063790,     Κιν: (+30)6979143127     Φαξ:(+30)2663063950     Ε-mail:Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.