Αναζήτησε τώρα

Αναζήτηση

Τοποθεσία Παραλαβής
Ημ.Παραλαβής Ωρα Παραλαβής
:
Τοποθεσία Παράδοσης
Ημ.Παράδοσης Ωρα Παραλαβής
:
Κατηγορία Αυτοκινήτου:

Γενικοί όροι ενοικίασης

ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ: Για τις κατηγορίες Α , Β ελάχιστο όριο ηλικίας 21 χρόνια και για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες 25 χρόνια.

ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: Ο οδηγός πρέπει να κατέχει άδεια οδήγησης τουλάχιστον 2 χρόνια.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ: Μία ημέρα

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: Όλα τα πρόστιμα και διοικητικές ποινές που προέρχονται από υπαιτιότητα του οδηγού κατά την διάρκεια της ενοικίασης, επιβαρύνουν πλήρως τον μισθωτή.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Όλα τα αυτοκίνητα της CARENT είναι ασφαλισμένα με αστική ευθύνη έναντι τρίτων για: θάνατο, σωματικές βλάβες και υλικές ζημίες, με ανάλογες καλύψεις βάσει των γενικών όρων του συμβολαίου της  συμβεβλημένης ασφαλιστικής εταιρείας. Ο μισθωτής μπορεί να περιορίσει την ευθύνη του (C.D.W), ή και να απαλλαγεί πλήρως (F.D.W), από  αυτήν σε κάθε ζημία του  αυτοκινήτου, πληρώνοντας κάποιο ποσό, ανάλογα με την κατηγορία του αυτοκινήτου, με την προϋπόθεση ότι η ζημιά δεν θα οφείλεται σε παράβαση του Κ.Ο.Κ. Καταστροφή ελαστικών, ζαντών και ζημιές στο εσωτερικό και κάτω μέρος του αυτοκινήτου δεν καλύπτοντα από καμιά ασφάλεια. 

ΚΑΥΣΙΜΑ: Πληρώνονται από τον μισθωτή. Ο οδηγός έχει την υποχρέωση να επιστρέψει το όχημα με τα ίδια καύσιμα με τα οποία το παρέλαβε.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΥΠΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΩΝ: Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, ανάλογα με την διαθεσιμότητα, να παρέχει διαφορετικό τύπο αυτοκινήτου από αυτόν της αρχικής κράτησης, με ένα αντίστοιχης ή μεγαλύτερης κατηγορίας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ: Δωρεάν! σε όλα τα υποκαταστήματά μας, ή σε ξενοδοχεία, βίλλες, ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα από 08.00 έως 21.00. Και για την παράδοση - παραλαβή από το Αεροδρόμιο και το Λιμάνι  δεν υπάρχει χρέωση  κατά τις κανονικές ώρες της ημέρας ( 08.00 έως 21.00). Εκτός των ωρών αυτών υπάρχει χρέωση 20 ευρώ.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ-ΠΛΟΗΓΟΣ(GPS): Ένα παιδικό κάθισμα ανά αυτοκίνητο μετά από κράτηση παρέχεται δωρεάν! Για κάθε επιπλέον κάθισμα χρέωση 3 ευρώ ημερησίως. BOOSTERS παρέχονται δωρεάν! χωρίς αριθμητικό περιορισμό ανά αυτοκίνητο. Για μοντέλα αυτοκινήτων που δεν είναι εξοπλισμένα με  εργοστασιακό πλοηγό(στάνταρ) , διατίθεται πλοηγός μετά από κράτηση με χρέωση 5 ευρώ ημερησίως.

ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Ο μισθωτής εάν επιθυμεί να βγει με το όχημα εκτός Κερκύρας,  χρειάζεται την  συναίνεση και έγγραφη έγκριση της CARENT. 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ: Επιτρέπεται μόνο με γραπτή συναίνεση-έγκριση της CARENT.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Με μετρητά, ή με τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: Visa, MasterCard, American Express.

 

CARENT ενοικιάσεις αυτοκινήτων     Κέρκυρα - Ελλάς

Τηλ:(+30)2663063790,    Κιν: (+30)6979143127     Φαξ:(+30)2663063950     Ε-mail:Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.